Elevii Liceului Teoretic „George Emil Palade”, au fost ajutoarele lui Moș Crăciun pentru copiii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros

Urmând frumosul gând al faptelor bune, azi, elevii Liceului Teoretic „ George Emil Palade” Constanța, au fost pentru câteva ore ajutoarele lui Moș Crăciun pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros.

Copiii centrul Albatros, nerăbdători și părinții acestora și-au primit oaspeții într-o atmosferă plăcută, cu colinde interpretate cu patos.

Bucuria interpretării colindelor și a mângâierii sufletelor a fost completată de emoția trăirii de a împărți darurile pregătite. Colindătorii, îmbrăcați în portul tradițional românesc, au transmis vestea nașterii Mântuitorului Iisus Hristos.

Programul evenimentului a continuat cu o partidă amicală și recreativă de fotbal, desfășurată în sala de sport a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros Constanța, între cel două instituții.

Elevii de la Liceul Teoretic „ G. E. Palade” Constanța s-au aflat sub coordonarea și îndrumarea profesorilor Roșca Angela, Pisică Alexandru și Onciul Elena.

Share this…