Tabăra din Făgaraș-campul de iarnă

În februarie 2018 elevii Liceului Teoretic „George Emil Palade”, Constanța în  colaborare cu Organizaţia Naţională Cercetaşii României, filiala Constanţa – Cercetașii Marini au organizat  o tabăra în vacanţa intersemestrială la Voroneţ.

Axest proiect a fost Tabăra din Făgăraș – câmpul de iarnă, cum spun cercetaşii. A fost fantastic! Am avut parte de diferite activități în zăpadă, jocuri de cabană și în natură, prin împrejurimi.
În prima zi , am făcut oameni de zăpadă, ne-am bătut cu bulgări și am asistat la tăierea porcului şi seara am desfășurat diferite jocuri de cabană.
A doua zi, am fost într-un hike prin munți şi când am ajuns acasă am cântat cântece de drumeție .
În a treia zi, am fost la Mânăstirea Bucur unde ne-am împlinit spiritual, aflând istoricul înființării mânăstirii. Apoi spre cabană a fost un marş de neuitat… pentru că am ocolit bârlogul mamei urs, am parcurs 20 de km.
În ultima zi, am avut o vânătoare de comori, pe echipe, cu provocări interesante şi diverse. Şi seara de adio, la final de câmp, a rămas în memoria noastră cu un foc de tabără pe cinste acompaniat de cântece . În tabără am avut parte și de peripeții , era să pierdem trenul pentru că am fost de captivați de Cetatea Făgărașului încât am pierdut noțiunea timpului .
Au fost experiențe minunate și educative î

n același timp şi fiecare dintre noi am rămas cu amintiri de neuitat și noi prietenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.